Mörkövaara

Tervetuloa Mörkövaaraan!

Mörkövaara on vuonna 2007 perustettu virtuaalinen suomenhevostalli, jonka päätoimintaan kuuluu suomenhevosten kasvatus, kilpailujen järjestäminen ja tallin omien kasvattien valmentaminen. Mörkövaara painottuu yleispainotteisiin hevosiin, joilla on rahkeita koulu-, este- ja kenttäratsastukseen sekä suurella osalla myös valjakkoajoihin. Aivan tarinamme alussa talli keskittyi erityisesti pitkä- ja vanhasukuisiin hevosiin, mutta vuosien saatossa Mörkövaara on siirtynyt kasvattamaan vain uuden linjan lyhytsukuisia suomenhevosia.

Mörkövaara sijaitsee Itä-Suomen kuvitteellisessa Mörköniemen kylässä, jossa on varsin hulppeat puitteet hevosten omistamiseen ja kasvattamiseen. Tallissamme on 60 karsinapaikkaa, jotka ovat jaettuna kahteen siipeen ori- ja tammatalleiksi. Lisäksi Mörkövaaran tiluksilta löytyy pieni pihatto, kaksi suurta ratsastuskenttää, maneesi, lukuisia tarhoja sekä kesäisin monen kymmenen hehtaarin laitumet. Mörkövaaran maihin kuuluu siten paljon peltoaluetta, mutta myös henkeäsalpaavia maastoreittejä vieden järven rantaviivaa pitkin aina mitä hienoimmille vuorille asti.

☆ Kouluratsastusjaos myönsi Mörkövaaralle kolmen tähden kouluhevoskasvattaja-palkinnon 04.03.2016.
☆ Esteratsastusjaos myönsi Mörkövaaralle kolmen tähden estehevoskasvattaja-palkinnon 01.07.2018.
☆ Virtuaaliset Suomenratsut palkitsivat Mörkövaaran A-luokan kasvattajaksi 19.08.2014 pistein 525.

Ylläpito

tvisha (VRL-01671)
tttvisha@gmail.com

Päivityksiä

5.11. Marraskuun valmennukset julkaistu, ks. valmennustoiminta.

Piditkö? Anna äänesi VRL:on tallilistalla!

Mörkövaara suosittelee

Runoratsut
Susiraja
Teilikorpi
Turmeltaja

Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   Ulkoasu © turjake 2017   |   Tausta © Wade Brooks (CC BY-NC 2.0)