Keinumäen Kultu - virtuaalihevonen

NimiKeinumäen Kultu LempinimiKultu
Rek.nroVH04-018-6177 Synt.päivä ja ikä10.08.2008, ikä
Rotu ja sukupuoliSuomenhevonen, tamma Säkäkorkeus ja väri154 cm, rn
KoulutustasoVaativa B, 90cm PainotusKouluratsastus
KasvattajaKeinumäen Hevostalli OmistajaHawering (VRL-01671)

Saavutukset

16 (4+6+6) + 40 + 22 + 10 + 8 = 96p, KRJ-II

Luonne

Yleisesti Kultu on kiltti, tammamainen hevonen, joka ei koskaan pistä pahakseen hoitajien huomiosta, makupaloista tai muista hevosista. Tamma on perinyt luonnettansa rauhalliselta emältään, isän äksyisempiä piirteitä ei Kultussa onneksemme ole. Hyvin maltillinen ja esimerkillinen tamma muille, käyttäytyy lähes joka tilanteessa hienosti. Kultun kanssa joutuu todella harvoin ongelmiin, niin maasta kuin selästäkään käsiteltynä, sen verran löytyy älliä päästä, sekä varmajalkaisuutta. Tämän hevosen kanssa voi alkuun olla hankalaa luoda kontaktia, uudet ihmiset pistävät sen hieman epävarmaksi, mutta tutustuessaan siitä paljastuu mitä ihanin hevonen.

Hoidettaessa tamma on rauhallinen ja todella mukava käsiteltävä. Ei koskaan pistä hoitajalleen vastaan, alistuu tämän tahtoon samantien vaikkei asiasta välttämättä pitäisikään. Tammaa ei tarvitse laittaa kiinni harjauksen ja varustuksen ajaksi, sillä pysyy hyvin paikoillaan pelkästä käskystä. Yleisesti Kultu on kuitenkin helppo laittaa riimuun ja pistää kiinni. Harjattaessa tamma todellakin rentoutuu, luultavasti ummistaa silmiään ja lepuuttaa takajalkaansa, onhan se fiilis mahtava, kun joku jaksaa harjata oikein kunnolla. Omaa hitusen herkän ihopohjan, joten ei siedä kovalla otteella harjausta, varsinkaan mahan alta. Kavioiden puhdistus onnistuu joka kerta nopeaan, niin kuin kengityskin. Kaviota ei tarvitse kuin hipaista, niin Kultu nostaa sen reippaasti hoitajan käteen ja antaa tämän tehdä rauhassa työnsä loppuun, ei siis ala riuhtomaan sitä kesken kaiken takaisin maan pinnalle. Varusteiden laitto on myös nopea toimenpide, varmastikin tallin yksi joustavimmista hevosista tässä asiassa. Suitsiessa Kultu saattaa kääntää turpansa ensin hoitajasta pois päin, mutta kun sen ottaa reippaasti takaisin olkapään tuntumaan, niin suitset saa reippaasti tamman ylle. Ottaa kuolaimet erittäin hyvin vastaan, harvoin sitä täytyy jäädä kutittelemaan suunpielistä. Satuloidessa, ihme kyllä, ei pullistele ollenkaan. Kultulle on oikeastaan unelma pistää satula, koska se ei vinkuroi yhtään vastaan, maha pysyy aivan normaalina ja sen takia vyönkin saa samantien kiinni. Muutkin varusteet ja suojat menevät moitteitta Kultun ylle, tietenkin kapistukset saavat Kultun hämmennyksen valtaan ja silloin voi olla hieman epävarma hoitajaansa kohtaan. Tamma ei vaadi hoitajaltaan paljoakaan ja siksi tätä hevosta voi huoletta käsitellä aloittelijat, kuin kokeneetkin harrastajat.

Ratsastaessa Kultu on mahtava pakkaus, rehellinen ja eteenpäin pyrkivä. Haluaa aina miellyttää ratsastajaansa ja sen myös huomaa, Kultu kulkee ratsastajan alla todella nöyrästi ja kuuntelee selästä tulevia ohjeita erittäin maltillisesti ja tarkasti. Harvoin tämän tamman kanssa tarvitsee tapella, tekee niin kuin käsketään, taitoja kun löytyy. Kun Kultun selkään istuu, lähtee se väkiseenkin kävelemään reippaasti eteenpäin, tältä tammalta kun vauhti ei kesken lopu. Menee silti joka kerta ratsastajan pyytämää vauhtia, muttei tietenkään pistä pahakseen jos lähdettäisiin vähän kovemmin revittelemään. Kultu omaa mukavat askeleet, niin selästä kuin maasta katsottuna. Askeleet ovat hyvin pitkät ja kouluratsulle tyypilliset. Selässä ne tuntuvat erittäin pehmeiltä ja niissä on helppo istua, mentiinpä mitä tahansa askellajia. Kuten mainittu, tamma kuuntelee mahtavasti selästä tulevia ohjeita ja pyrkii parhaansa mukaan menemään niiden mukaisesti. Kultun saa parhaiten liikkumaan eteenpäin pohje-, sekä ääniavuilla. Pohkeilla tammaa saa pyöriteltyä suuntaan jos toiseenkin ja äänillä vaihtuu askellajit, nostoissa ja hidastuksissa myös mahtava apukeino. Kultu pyörittelee jatkuvaan tunnilla korviaan kuunnellakseen ratsastajaansa sillä keinolla. Kuolaimella tammaa ei välttämättä saa kovin hyvin menemään, tietenkin hidastuksissa voi ja täytyykin käyttää kuolainapuja. Koska Kultu on painotettu kouluratsastukseen, on se myös luultavimmin siinä lajissa parhaimmillaan, ja sitä se todellakin rakastaa. Tammasta on aivan unelma mennä vaativia, haastavia liikkeitä, joiden eteen todellakin joutuu tekemään paljon työtä. Kultu on hyvin yhteistyönhaluinen ja se näkyy hevosesta vaativa b tason liikkeissä viimeistään. Tamma taittaa siis vaativa b tasolle asti kaikki luokat, peruasiat paremmin kuin hyvin hallinnassa. Kultusta ei heti uskoisi kuinka kyvykäs hevonen se on koulukentillä, alkuun kun se voi tuntua hyvinkin työläältä ratsulta. Esteitä Kultu hyppää mielellään ja kapasiteettia tältä hevoselta löytyykin ihan kivasti. Todella reipas hyppääjä, ei aristele minkäänlaisia esteitä eli hyvin varmalla pohjalla mennään. Hyppää ratana hieman alle metriä ja irtonahan mennään sitten hienosti yli metriä! Pysyy hyvin käsissä radoilla, ei ala kuumenemaan tai ryöstelemään ohjaa yhtään. Maastossa Kultu voi olla hitusen säikky, hypellä ojiin tai jähmettyä vain paikoilleen. Tamman kanssa mieluiten toinen hevonen maastoon mukaan, muuten voi olla vähän rauhatonta meininkiä vaikka ratsastajaan hevonen luottaakin. Ei ole maastossa mikään älytön rohmu, joten ei pistä pahitteeksi jos huikopala taukoja ei tule. Yleisesti Kultu on melko helppo ratsastettava, mutta vaatii selkäänsä vaativimmilla tasoilla pätevän ratsastajan.

Kilpailuissa Kultu on erittäin rehti ja rauhallinen, se ei hermostu edes kovasta melusta tai ympärillä säntäävistä hevosista. Uteliaisuutta kuitenkin löytyy ja siksi Kultu on yleensä alkuun vähän vetämässä hoitajaansa perässä, että eikö mentäisi tutustumaan alueeseen. Pihassa tamma menee reippaasti traileriin, ennen tahtoi kyseisen asian kanssa tulla ongelmia, mutta nyt paremmalla iällä Kultua ei arista enää mikään. Matkat kilpapaikoillekin taittuvat ongelmitta, olipa traikussa Kultulla hevostoveri tai ei. Kilpapaikalla tammaa kannattaa käyttää tosiaan pienellä kävelyllä aluksi, jotta se tottuu paikkaan ennen kuin selkään hyppää. Lämmittelyvaiheeseen kun päästään, täytyy tammalle tehdä kunnon verkka, muuten ei kisoista tule mitään. Tietenkin Kultu yrittää kaikkensa heti alussa, mutta vaatii se silti ratsastajaltaan topakkuutta kulkeakseen täydellisesti. Kun itse suoritus alkaa, on Kultu yleensä se varma osapuoli sillä aikaa kun ratsastaja tärisee ja hermoilee selässä. Paljolti kilpailuissa menestyminen on ratsastajasta kiinni, kuinka antaa hevoselle hyvät ohjeet ja saada se liikkumaan nätisti muodossa eteenpäin.

Sukulaiset

isä. VIR MVA Ch Raadelman Ralli
sh-o, tprn, 154cm
YLA2, KRJ-II, KTK-II, SLA-II
ii. VIR MVA Ch Bellin Pehtoori
sh-o, rt, 159cm
KTK-III
iii. Taikatuulen Kauhu
iie. Kirveltäjän Muska
ie. VIR MVA Ch Raadelman Tyttiina
sph-t, rn, 145cm
YLA2, KTK-III
iei. Sokerikorpun Kvantteri
iee. VIR MVA Ch Tyrsky-Lyhty
emä. Tuikkeen Uniikki
sh-t, rt, 166cm
YLA2, SLA-II
ei. Ch Magnolian Karpaasi
sh-o, trt, 156cm
eii. VIR MVA Ch Rimurin Lento
KTK-II
eie. Kuuran Ruusa
ee. Ruskan Utopisti
sh-t, prt, 155cm
eei. Utopia
YLA2, KTK-II
eee. Taikakuun Neliapila

Jälkeläiset

s. 09.09.2010, t. Mörkövaaran Kaisla (i. Vaapukan Sulevi) omistaja: Juli
s. 05.11.2010, o. Mörkövaaran Napsori (i. Lakean Viisastelija) omistaja: Toffe
s. 21.01.2011, o. Mörkövaaran Vilperi (i. Haavelaakson Vekkuli) omistaja: Niina

Valmennukset ja päiväkirja

29.11.2011
Tulin tänään iltapäivällä tallille ratsastamaan Kultun, ja mehän sitten päätimme vetää kunnon rankan koulutreenin. Sekä ratsastaja että hevonen oli kyllä myös hyvin puhki tunnin jälkeen! Tamma oli todella mukavan tuntuinen allani koko ajan, alkuverkassakin se kuunteli ohjeitani huolellisesti ja pienen lämmittelyn jälkeen liikkui todella hyvin. Kävimme läpi paljon perusasioita, ensin helppoja tehtäviä käynnissä, sitten ravissa siirtymisiä ja väistöjä, ja viimeiseksi laukassa paljon vaihtoja sekä kiemurauria. Hikinen treeni kyllä kannatti tähän väliin kun sekä ratsastaja että hevonen olivat hieman päässeet huonoon kuntoon muutaman lomapäivän jälkeen... Palkaksi hyvästä tunnista Kultu sai sitten illaksi iiison kansan heinää ja muutaman porkkanan.

30.08.2011 Estevalmennus, valmentajana Mette
Tulin paikalle tovin sovittua myöhemmin, ja olitte oletusteni mukaisesti ehtineet lämmitellä perusteellisesti. Kultu oli eloisalla päällä ja taisi pientä jännitystäkin olla ilmassa... Tamman askel oli ripeä mutta jännittynyt. Kehotin teitä tekemään eri suuruisia voltteja ja ympyröitä vaihtelevassa tempossa, tavoitteena saada Kultu hyvin kuulolle. Sillä välin rakentelin matalaa, noin 50 sentin ristikko- ja pystyestesarjaa keskelle kenttää. Pyysin teitä tulemaan sarjan rauhallisessa laukassa. Nostit kulmassa laukan ääniapuja käyttäen. Pidit hyvin tamman kontrollissa, vaikka se olikin selvästi innoissaan. Esteet ylittyivät kauniisti heti ensi yrittämällä, joten päätin nostaa viimeistä pystyä vielä pykälän. Parin hyppykerran jälkeen teetin teillä erilaisia kevyitä maapuomiharjoituksia ja havainnollistin hevosen yksilöllisen askelpituuden tärkeyttä esteratsastuksessa. Kultu alkoi pikkuhiljaa väsyä intensiivisestä koordinaatiopläjäyksestä, joten pidimme lyhyen kävelytauon. Noin kymmenen minuutin jälkeen saitte harjoitella korkeahkoa, noin 80 sentin sarjaa, jossa esteet olivat epäsäännöllisen kaukana toisistaan ja väleissä oli maapuomi tai pari. Kultu keskittyi hyvin ja suoritti sarjan tyynen määrätietoisesti. Tamma osoitti kouluratsun kuuliaisuutta ja kuunteli pienimpiäkin apujasi. En lopputunnista keksinyt juurikaan korjattavaa, olette erinomainen pari esteillä ja olenkin vahvasti sitä mieltä, että Kultun estelahjoja tulisi hyödyntää ahkerammin tulevaisuudessa.

28.08.2011 Kouluvalmennus, valmentajana Criselda
Kultu tuli maneesiin kiltisti kuunnellen korvat hörössä ratsastajaansa. Käskin heidät alkukäynneille sisäuralle. Tamma lähti hiukan päätään viskoen käynnissä kiertämään maneesia. Parinkymmenen minuutin päästä aloitimme varsinaisen treenin. Kultu lähti käskystämme kauniisti maneesin vasemmasta takakulmasta kootussa käynnissä lävistäjää kohti. Tamma kulki kaula pyöreänä komein liikkein suoraan lävistäjälle, ja jatkoi siitä kootussa ravissa vasempaan etukulmaan. Kultu käyttäytyi kauniisti ja kuunteli ratsastajan jokaista apua. Etukulmassa tamma kääntyi uralle ja nosti kootun laukan. Laukka tosin oli aluksi kokoamatonta, sillä Kultu suorastaan säntäsi voimakkain liikkein eteenpäin. Laukanvaihdot Kultu suoritti pitkällä sivulla keskittyneenä. Erinomaista, tosin hiukan hidastempoista. Lyhyellä sivulla ratsastaja jarrutti Kultun raviin, ja aloitti avotaivutukset. Se näytti upealta, ja ilmeisesti tuntuikin siltä, sillä ratsastajan ilmeestä näki että nyt menee hyvin. Sulkutaivutukset skippasimme sillä tamma alkoi säikkyä ulkona kattoon rummuttavaa sadetta. Jätin ratsukon jäähdyttelemään ja jatkoin treeniä seuraavan ratsukon ohjaamisella.

27.06.2011 Kouluvalmennus, valmentajana Vinkku
Kun saavuin kentälle olit Kultun kanssa kentällä lämmittelemässä. Pyysin tekemään paljon taivutuksia ravissa ja keskittymään pohjeapuihin enemmän kuin kuolainapuihin. Tehtävä ei ollut teille vaikea ja Kultu taipui helposti suuntaan jos toiseenkin. Aloittaessanne sulkutaivusta ravissa Kultun takaosa laahasi perässä. Virhe johtui enimmäkseen sisäpohkeen riittämättömästä eteenpäin ajavasta vaikutuksesta. Huomautettuani asiasta korjasit sen ja suorititte tehtävän mallikelpoisesti. Saitte hetken aikaa hengähtää ja aloitimme sitten saman harjoituksen laukassa. Kultu oli heti hereillä kun pyysit sitä ensin ravaamaan muutaman kerran kentän ympäri. Pyysin sinua huomioimaan myös laukannoston aloittaessanne tehtävän. Kultu oli kuitenkin jo tottunut laukannostoa valmistelevaan työskentelyyn eikä lähes huomaamattomat puolipidätteet hermostuttaneet sitä ollenkaan. Kultu kuunteli sinua koko tehtävän ajan ja tamma näytti olevan tarkkaavainen koko valmennuksen ajan.

26.06.2011 Kouluvalmennus, valmentajana Maijunen
Kaunis ruunikko oli ratsastajineen suorittamassa alkukäyntejä kentällä, kun saavuin paikalle. Vaihdoimme kuulumisia - olimme jo omistajan kanssa ennestään tuttuja sillä olin aikaisemmin ostanut häneltä kaksi suomenhevoskasvattia. Pian oli kuitenkin aika kerätä ohjat ja rueta töihin. Seurasin ratsukon lämmittelyä. Kultu kulki jo nyt nätiti, pitkin ja rennoin askelin ja tuntui vastaavan ratsastajan apuihin nöyrästi. Huomasi kuitenkin, että sen kanssa sai tehdä töitä. Minulla oli suunnitelmissa suhteellisen helppoja liikkeitä ja niiden hiontaa pilkunviilaustasolla, mutta ratsastaja pyysi minua heti ensi alkuun arvioimaan radan, jonka hän esittäisi minulle Kultun kanssa nyt ja joka ratsukon olisi määrä ratsastaa tulevan viikonlopun kilpailuissa. Suostuin ajatukseen ja ryhdyimme tuumasta toimeen: Hawering ratsasti radan Kultulla, jonka jälkeen välikäyntien aikana kävimme kaikki huomioni yksi kerrallaan lävitse suullisesti - sen jälkeen hioimme epäkohtia, joita kuitenkin oli aika vähän, käytännössä. Paneuduimme kyseiseen puuhaan varsin keskittyneesti, ja aika vierähtikin nopsaan ohi. Lopputunnista halusin nähdä vielä ratsukolta alkuperäisen suunnitelman mukaiset avo- ja sulkutaivutukset sekä muutamat pohkeenväistöt. Olin tyytyväinen näkemääni, joten Kultu ja Hawering alkoivat loppuverryttelyt.

26.12.2010
Kävin Kultun, parin muun tallin tamman ja tallityttöjen kanssa tänään aamusta hieman maastoilemassa jouluisissa talvimaisemissa. Kultu oli hyvin virkeällä tuulella, se tahtoi moneen kertaan ryöstäytyä laukkaan ja yli kovaan raviin, mutta tarkoitus oli kuitenkin mennä kohtuullisen hitaasti kun tammalla on vauva masussa. Kultu astutettiin pari viikkoa sitten upealla, hyvin menestyneellä suomenhevosorilla ja jos kaikki menee hyvin, on varsan tarkoitus syntyä parin viikon kuluttua. Joulu meni tallin hevosten kanssa hyvin leppoisissa merkeissä, Kultu ja muut hevoset saivat lahjaksi vapaapäivän laitumilla ja mikä hevosten mielestä parasta, vapaalla heinällä! Nyt vain odotetaan että varsa pullahtaa ulos masusta, ja sitten aloitamme taas reippaamman touhuamisen Kullan kanssa, valkkoja, valkkoja ja valkkoja! Yritetään saada tämä pullaponi sitten hiljalleen taas hyvään kuntoon.

30.11.2010
Kultulla on nyt takana 43 sijoitusta kouluratsastuksesta, joten toistaiseksi tamma jää pienoiselle kisatauolle. Ensi vuoden puolella katselemme Kultun kanssa lisää kisaamiseen liittyviä asioita jos tarve vain vaatii. Nyt kuitenkin pyrimme lähinnä vain valmentautumaan tamman kanssa kouluratsastuksen parissa ja jäämmekin varmasti jonkin sortin hiljaiselolle. Hiljattain Kultun viimeisin jälkeläinenkin vieroitettiin sen rinnalta, ja seuraavaa varsaa mietimme tammikuun alkuun sopivan orin löytyessä. Muuten Kultu saa aivan rauhassa elää leppoista elämäänsä Mörkövaarassa mukavien tallityttöjen sitä hoidellessa ja ratsuttaessa.

05.11.2010
Tänään Mörkövaaraan syntyi Kultun toinen jälkeläinen, jota olikin jo suhteellisen kauan odotettu! Tällä kertaa Kultu synnytti upean mustan suomenhevosorin, joka nimettiin Mörkövaaran Napsoriksi eli "Snapsi"ksi. Snapsi nousi melkein samantien synnyttyään ylös ja alkoi puuhastelemaan innokkaasti emänsä rinnalla leikkejä, joten tästä orista voi odottaa pientä hyperaktiivista menijää. Snapsin isä on Mörkövaarassa asuva rautias suomenhevosori Lakean Viisastelija joka on hyvin menestynyt kouluradoilla, ja siten varsastakin odotetaan koulupainotteista ratsua jolla kapasiteettia tulee riittämään vaativiin luokkiin asti. Snapsi muutaa vieroituksen jälkeen Toffen aktiiviseen hoivaan Steckeriin jossa asusteleekin ennestään muutama Mörkövaaralainen.

23.10.2010
Kultu on osoittautunut suorastaan kouluratojen kuningattareksi! Tammalla on nyt aktiivisesti reilut kaksi kuukautta kilpailtu, takana reilut sata starttia ja siten saatu noin 20 sijoitusta, helppo c-vaativa b akselilla. Kultu on ollut lisäksi siitä myös hyvin ihana, että sen selkään voi laittaa kenet tahansa. Tavoitteet Kultun kanssa on kuitenkin laatuarvosteluihin asti ja siksi tarvitsemmekin vielä paaljon sijoituksia lisää, jotta saadaan tietenkin hyviä pisteitä. Mutta mikäs tällaista hyvin menestyvää hevosta on kisoissa mukana pyöritellä. Haaveissa olisi Kultulle ensi kuulle myös toinen jälkeläinen jos sopiva ori vain löytyy. Toivottavasti tammalle saadaan rutkasti hyvää jälkeläisnäyttöä, niin laatuarvostelujen hyödyssä kuin myös yleisesti kivojen Mörkövaaralaisten kasvattien saamisen takia.

10.09.2010
Kultu synnytti eilen ensimmäisen jälkeläisensä, upean ruunikon suomenhevostamman, joka nimettiin Mörkövaaran Kaislaksi. Kaisla on todellinen Pikku-Kultu ulkonäkönsä ja oikeastaan tähän mennessä luonteensakin puolesta, sen verran tarmokas ja energinen kun tuntuu olevan. Kaislan isä on rautias suomenhevosori Vaapukan Sulevi, joka on myös koulupainotteinen ja kyseisessä lajissa hyvin menestynyt. Siispä tästä varsastakin odotetaan hyvin menestyvää kouluratsua joka saa näyttää taitonsa myös mahdollisesti vaativalla tasolla asti. Vieroituksen jälkeen tämä pieni söpöläinen muuttaa Julin hoiviin Riiviöihin, jossa se saa aktiivisen ja mukavan elinikäisen kodin.

20.08.2010
Kultun kanssa olemme vähän reilu puoli kuukautta tutustuneet enkä päivääkään vaihtaisi tamman kanssa kokemasta pois! Välillä meillä on ollut alamäkiä pienien ristiriitojen takia, mutta kohtuullisen hyvin on kuitenkin pärjätty. Hyvin on myös tamman ratsukoulutus lähtenyt käyntiin, helpot luokat ovat hyvin jo hallussa, ja hiljalleen lähdetään myös vaativampia liikkeitä harjoittelemaan. Ensimmäiset koulukisatkin on jo tähtäimessä, parin päivän päästä starttaamme helpoissa luokissa ja näemme mahdollista saavutettua tulosta! Yleisesti Kultu on Mörkövaarassa hyvin siis viihtynyt, se tulee hyvin toimeen muiden tallin tammojen kanssa ja on käyttäytynyt yleisesti ottaen hyvin mallikkaasti kokemastaan huolimatta.

01.08.2010
Tänään saimme uutta verta suomenhevostemme joukkoon kun Keinumäen Kultu muutti talliin. Tämä ihastuttava suomenhevostamma oli jätetty edellisessä kodissaan huonolle hoidolle, ja siksi halusin tällaisen pienimuotoisen projektin talliin. Kultusta yritetään saada kunnollinen, hieno kilparatsu, joka myös mahdollisesti saisi tulevaisuudessa jälkeläisiä. Ensimmäinen tavoite on kuitenkin tarjota tammalle mukava, hyvä koti, jossa se saa tarvitsemaansa huolenpitoa. Kultu on vaikuttanut hyvin ihastuttavalta nuorelta hevoselta, joka kokemastaan huolimatta on hyvin kiltti ja positiivinen olento, ja jota voivat huoletta myös aloittelijat käsitellä.

Kisakalenteri

sijoituksia KRJ 44, VSHK 12 kpl

27.08.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 01/50
29.08.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/100
31.08.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/70
01.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/100
05.09.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/60
08.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/50
09.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/70
10.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/50
10.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/60
13.09.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 06/50
14.09.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/50
22.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/40
24.09.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 07/50
24.09.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
28.09.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/50
01.10.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/50
13.10.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/50
18.10.10, KRJ (kutsu), Helppo C, 04/50
19.10.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/60
19.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 06/60
20.10.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/60
22.10.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/50
23.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 01/60
23.10.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/30
23.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 07/50
25.10.10, KRJ (kutsu), Helppo C, 04/50
26.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 06/40
28.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/30
30.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/30
30.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/30
31.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/30
31.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 07/50
01.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 01/30
01.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/30
09.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/50
10.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/50
10.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/50
12.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/50
12.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/50
13.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/50
14.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/50
16.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/50
25.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 07/70
02.09.11, KRJ (kutsu), Helppo B, 07/50

01.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 05/35
03.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 02/37
03.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 04/37
03.07.10, VSHK (kutsu), Helppo B, 05/40
04.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 03/37
06.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 04/24
06.07.10, VSHK (kutsu), Helppo B, 04/36
14.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 07/65
14.07.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 05/65
06.08.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 01/33
06.08.10, VSHK (kutsu), Helppo A, 02/56
08.08.10, VSHK (kutsu), Helppo C, 03/45

© Mörkövaara 2011
Ulkoasu © Wilberi / Koodaus © Maiju V. 2011

Tämä on virtuaalitalli