Kuningaskettu - virtuaalihevonen

NimiKuningaskettu LempinimiKunkku
Rek.nroVH16-018-2371 Synt.päivä ja ikä28.08.2016, 10v
Rotu ja sukupuoliSuomenhevonen, ori Säkäkorkeus ja väri163 cm, prt
KoulutustasoVaativa B, 110cm, CIC1 PainotusYleispainotus
KasvattajaMirka Tiainen evm Omistajatvisha (VRL-01671)


© VRL-01811

Luonne

Yleisesti Kunkku on mukava menopeli, jota voi huolettaa hoitaa aremmatkin heppatytöt, sillä tämä jos joku huolii kaikki paijaajiikseen. Ori on siten hyvin ihmisläheinen hevonen ja näin ollen kunnioittaa lähimpiä ihmisiään, toki ajoittain jos sitä tympii, voi se hieman laittaa vastaan ja näyttää hapanta naamaa. Mutta muutoin oikein super hyvä tyyppi! Kunkku ei ole liiemmin orimainen yksilö, hyvin se tosin astutuspuuhista selviytyy, mutta ei se kurkku suorana huuda tammojenkaan perään ja ole astumassa kaikkea liikkuvaa, toisin kuin monet muut tallin pojat. Oria voisi kuvailla näin ollen perusputeksi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa ja pitää jalkansa visusti maanpinnalla tilanteessa kuin tilanteessa. Mikä itse tylsyys!

Hoitotoimet sujuvat orin kanssa näppärästi, se on helppo hoidettava niin karsinassa irti ollessa kuin myös käytävällä sidottuna. Koska Kunkku nauttii hoitajiensa huomiosta, rakastaa se erityisesti pitkiä harjaustuokioita, eikä pahastu esimerkiksi harjan tai hännän selvityksestäkään. Kavioita puhdistaessa sillä on vähän inhottava tapa riuhtoa jalkaansa, mutta topakalla komennuksella ymmärtää nopeasti, että parempi käyttäytyä kiltisti tai muutoin menee iltaruuat naapurihepalle. Varustaessa Kunkku ei korvaansakaan lotkauta, satuloidessa se pönöttää nätisti aloillaan ilman pullisteluja ja suitsiessakin ottaa reippaasti kuolaimet suuhunsa. Myös muut varusteet, kuten loimet ja suojat, menevät helposti orin ylle, sitä ei paljoa vastaavat asiat hetkauta. Mainittakoon, että sykkeen nousua Kunkulle aiheuttaa kyllä pesuboxi, vedestä se ei pidä ei sitten yhtään.

Ratsastaessa Kunkku on kivan eteenpäinpyrkivä yksilö, jolta kuitenkin löytyy helposti myös jarru, eli ei se turhia kaahottele menemään. Ori liikkuu itsestään oikeinpäin ja kivassa ryhdissä, eikä sen kanssa tarvitse kovin ihmeitä tehdä, jotta sen saa ratsastettua pehmeäksi apujen väliin. Kunkku kuuntelee selästä tulevia apuja yleensä hyvin malttavaisesti ja se reagoi nopeasti erityisesti pohkeeseen. Yhteistyökykyisenä hevosena ori kantaa selässään mieluusti myös kokemattomat ratsastajat, eikä kaihda heidän mahdollisia epäselviä apujaan. Muutoinkin Kunkku antaa paljon ratsastajilleen anteeksi, joka on ihana piirre kilpahevosella ja vieläpä orilla. Kunkku on siten näppärä ja menevä peli lajin kuin lajin parissa, eikä maastoilukaan sen kanssa ole yhtään hassumpaa, vaikka se välillä vihreitä miehiä saattaakin nähdä ja sen takia pysähdellä omia aikojaan.

Kouluratsastus on tämän hevosen kanssa vaivatonta ja jokseenkin jopa helppoa. Koska Kunkku tekee normaalisti hyvinä päivinä kaiken mitä tältä pyydetään, saa sen ratsastettua vaikka minkälaiselle kiemuralle niin ratsastajan tahtoessa. Orilla on todella pitkät ja lennokkaat liikkeet, joissa on hyvä istua jokaisessa askellajissa, eivätkä ne kentänreunallekkaan näytä hassummilta. Vaativa B tasoinen Kunkku on parhaimmillaan siten mm. kootuissa ja lisätyissä askellajeissa ja nopean reagointikykynsä vuoksi sellaisissa tehtävissä, joissa nopeatempoisesti vaihdetaan esimerkiksi askellajia. Ori on lisäksi siitä kiva kouluratsu, että se jaksaa työskennellä pitkäpinnaisesti ratsastajansa kanssa, eikä tylsisty jos jotakin tehtävää treenataan pidemmänkin aikaa.

Esteratsastus on laji, jossa Kunkku on aina ollut vahvoilla niin tallin hevosten kesken kuin myös kilpailuissa saakka. Orilla on äärimmäisen hyvä estesilmä, se osaa hahmottaa hyvin korkeuksia ja arvioi hienosti ponnistuspaikat, puhumattakaan siitä äärettömästä ponnistusvoimasta! Kapasiteettia Kunkulla riittää rataesteillä 110cm tasolle saakka, irtona se hyppää vielä reippaasti enemmän. Ketterällä esteratsulla tosin vauhtia tuppautuu ajoittain innostuksissaan kertymään enemmälti, joten ratsastaja saa olla pidätteiden kanssa tarkkana. Kunkku hyppää mieluusti myös erikois- ja maastoesteitä, se ei varmasti kaihda erikoisemman tai haastavamman näköisiäkään esteitä, vaan rohkeasti hyppää jokaisen eteensä tulevan esteen ylitse.

Kilpailuissa Kunkku on tasaisen varma suorittaja, joka kerää hienoilla liikkeellään ja itsevarmalla olemuksellaan paljon katseita ja ihastelua. Matkat kilpapaikoille sujuvat orin kanssa hyvin, se kävelee traileriin reippaasti omin jaloin ja matkustaa rauhallisesti pidemmätkin matkat. Kilpapaikalle saavuttaessa se ei tee itsestään numeroa, vaan silmät tarkkana seurailee menoa ja ympärillä vilistäviä vieraita hevosia. Orin kanssa ei tarvitse lämmittelyyn varata hirmuisen kauaa aikaa, mikäli ratsastaja on taitava, saa hän nopeasti Kunkun hallintaansa ja valmiiksi radalle. Itse suoritusten aikana ori toki pyrkii kaikin tavoin miellyttämään ratsastajaansa ja tekemään loistavia suorituksia tämän ohjeistuksella. Kunkun kilpakalenteri ja sen sijoitusmäärät varmasti kertoo sanomattakin sen, kuinka se siellä radalla oikein toimii - ei ainakaan huonosti.

Sukulaiset

i Kunkkunumero evm
sh-o, prt, 161cm
ii Kunkkutykki evm
sh-o, prt, 162cm
iii Kunkkukasi evm
sh-o, tprt, 159cm
iie Tillikka evm
sh-t, rt, 156cm
ie Natiainen evm
sh-t, trt, 159cm
iei Permiitti evm
sph-o, rt, 164cm
iee L.J. Napsu evm
sh-t, trt, 152cm
e Talviturkki evm
sh-t, rt, 159cm
ei Tarramonsteri evm
sh-o, vrt, 152cm
eii Orpopoika evm
sh-o, vrt, 152cm
eie Tarraviima evm
sh-t, prt, 151cm
ee Pokaalirohmu evm
sh-t, rt, 160cm
eei Mitalisti evm
sh-o, rt, 158cm
eee Hiuspinni evm
sh-t, rt, 159cm

i. Kunkkunumero oli aikanaan todellinen sensaatiohevonen kilparadoille päästessään, sillä orista ei etukäteen odotettu tulevan yhtään mitään. Kunkkunumerolla oli todella raskas ja epäsuhtainen rakenne, joka ei ollut missään nimessä estehevoselle tyypillinen. Kuitenkin heti neljä vuotiaana kilpauransa aloittaessa ori oli lyömätön 110cm radoilla asti, se voitti ensimmäisen starttaamansa kilpailun ja siitä unelmatarina sen kuin jatkui. Kahden vuoden kuluessa Kunkkunumero oli voittanut lähes jokaisen kilpailunsa ja useita arvostettuja kilpailuja kerta toisensa jälkeen. Esteiden lisäksi sillä kilpailtiin silloin tällöin kohtuullisen hyvällä menestyksellä kouluratsastuksessa helppo B luokissa. Kunkkunumeron tarina päättyi kuitenkin lyhyeen, sillä kuusi vuotiaana, juurikin kilpailussa, se tuli esteeltä huonosti alas ja katkaisi molemmat etujalkansa. Surun murtaman omistajan tuli tehdä tällöin raskas päätös ja antaa luvan hevosen lopettamiseksi tuolle kentälle kesken kilpailujen. Luonteeltaan Kunkkunumero oli hyvin energinen ja tahdikas ori, mutta toisaalta taas ihmisten käsiteltäessä varsin mutkaton. Väritykseltään se oli punarautias kera jokaisen jalan lyhyiden sukkien ja säkä sillä ylsi aina 161cm korkeuteen asti. Kunkkunumero ennätti saamaan elämänsä aikana kaksi jälkeläistä, Kunigasketun sekä toisen orivarsan, joka menehtyi isänsä tavoin yllättäen hyvin nuorena.

ii. Kunkkutykki oli peräisin erikoisesta suvusta, sen isä oli ravihevonen ja emä puolestaan kouluratojen kuningatar aina vaativissa luokissa asti. Orin osti nuorena tunnettu suomenhevoskasvattaja, joka ajatteli sen tuovan uutta verta hänen kasvatustyölleen jalostushevosen roolissa. Kunkkutykin ratsukoulutuksen aikana se kuitenkin väläytteli välillä niin hienoja liikkeitä, että sillä ruettiin kilpailemaan kouluratsastuksen parissa. Kovasta yrityksestä huolimatta ori ei kuitenkaan lähtenyt menestymään toivotulla tavalla, jonka myötä luovuttiin haaveista menestyneestä kilpahevosesta. Kunkkutykki näin ollen jatkoi vain siitosorina olemista, saaden yhteensä parikymmentä jälkeläistä. Osa orin jälkeläisistä kehittyi oikein hienoja ja meneviä yksilöitä, mutta osa oli sellaisia B-kappaleita, jotka eivät pärjänneet kuin puskahevosten virassa. Luonteeltaan Kunkkutykki oli hyvin säpäkkä ja jääräpäinen, oikeastaan tyypillinen jalostusori jolla ei muuta ollut mielessä kuin tammat. Rakenteeltaan ori oli kohtalaisen hyvä, joskin vähän enempi ravihevosmainen, jota ei aina ratsupiireissä hyvällä katsottu tämän varsoja ostaessa. Väritykseltään se oli kuitenkin hieno punarautias ilman minkäänlaisia merkkejä ja säkäkorkeutta tämä omasi 162cm. Kunkkutykki vaihtoi eläkepäivilleen vielä kotia, jossa se pääsi seurahevosen virkaan pienelle yksityistallille. Siellä se ilmeisesti menehtyi noin 25 vuoden iässä.

ie. Natiainen oli suomenhevosten kasvatusta aloittelevan naisen ensimmäinen kasvatti, jonka omistuksessa tamma myös eli suurimman osan elämästään. Tamma oli varsin kuvankaunis yksilö, se oli väritykseltään tummanrautias kera tähtipään ja säkäkorkeutta siltä löytyi vajaat 159cm. Kauneutta lisäsi sen varsin tuuhea ja pitkä harja, joka sai kehuja missä tahansa Natiainen esiintyi. Rakenne Natiaisella ei tosin ollut mikään maailman parhain, sillä sen etuosa oli huomattavasti takaosaa kevyempi, mutta se ei menoa haitannut. Ratsuhevosena tamma oli mitä parhain, se oli luonteeltaan hyvin rauhallinen ja ihmisystävällinen, joka ei hetkahtanut juuri mistään. Koulua se taittoi perusasiat, mutta esteet olivat sen ehdoton ykköslaji, kapasiteettia riitti kevyesti yli metriin asti. Muutamat pienet kisat sillä käytiin joka kesä starttaamassa ihan hyvällä menestyksellä, siltä löytyy jopa pari voittoa. Vanhemmiten Natiainen myytiin nuorten hevosten tieltä ratsastuskouluun tuntihevoseksi, jossa se toimi pääosin aloittelijoiden varmana ratsuna. Ennen myyntiä uuteen kotiin tammaa käytettiin jalostukseen kahden varsan verran, joista molemmista kehittyi todella hyviä estehevosia. Ratsastuskoulussa Natiainen teki neljä vuotta aktiivisesti töitä, joka alkoi vähitellen näkymään sen jaloissa. Lopulta tamma meni niin huonoon kuntoon, että se päätettiin lopetettaa 23 vuoden ikäisenä.

e. Talviturkki on nytemmin eläkepäiviään viettelevä suomenhevostamma, jota ei ikä paina vaikka mittarissa onkin jo 26 vuotta. Nuorempana Talviturkki eli lapsiperheen hoivissa, jossa siitä yritettiin parhaan mukaan kouluttaa kiva ratsu lapsille. Menevän ja aavistuksen arvaamattoman luonteensa vuoksi siitä ei kuitenkaan siihen virkaan ollut, joten se myytiin osaavampiin käsiin. Uudessa kodissa Talviturkki pääsi todella hyvään koulutukseen, eikä aikaakaan kun sillä startattiin vaativa B luokissa koulukilpailuissa. Upealiikkeinen tamma ennätti niittämään paljon menestystä kilpauransa aikana, kunnes lopulta 13 vuoden ikäisenä se jätti kisaradat taakseen ja muutti taas uuteen kotiin, tällä kertaa toimivaksi harrasteratsuksi. Nytemmin se asuu edelleen tämän omistajan omistuksessa. Talviturkki omaa erittäin hienon rakenteen, jota nuoruusvuosina käytiin näyttämässä useita kertoja vuosissa näyttelykehissäkin. Tamma kantakirjattiin tällöin KTK-II palkinnolle, jääden vain yhden harmittavan pisteen päähän ensimmäisestä palkinnosta. Väritykseltään Talviturkki on rautias, joskin nyt jo enemmän harmaansävyinen sellainen, ja säkäkorkeutta on noin 159cm tietämillä. Kisauransa ohessa tamma sai yhden jälkeläisen, Kuningasketun, jolle se periytti hienot liikkeensä. Vanhemmalla iällä Talviturkki sai vielä toisen jälkeläisen, josta ei tiedetä muuta kuin se, että se on ollut tamma.

ei. Tarramonsteri ei ollut mikään kummoinen saati tunnettu suomenhevosori, se kasvoi ja eli melko vaatimattomissa oloissa, eikä se koskaan käynyt kilpailuissa. Sen tiedetään ollen taitava ratsu erityisesti koulun parissa, mutta ilmeisesti se oli myös varma maastoilija. Väritykseltään Tarramonsteri oli vaaleanrautias, jonka päätä koristi pitkä piirto ja etujalkoja valkoiset pitkät sukat. Säkäkorkeutta sillä oli vähän päälle 150cm. Luonteeltaan Tarramonsteri on ilmeisesti ollut varsin kiltti, sillä se eli perheen omistuksessa, jonka lapsetkin tätä käsittelivät. Ei ole tietoa, missä ja milloin ori on päässyt jalostuspuuhiin, mutta nähtävästi sillä on vain yksi jälkeläinen, Talviturkki, joka peri isältään vain kouluratsun elkeet. Tarramonsterin tiedetään eläneen melko vanhaksi, noin 30 vuotiaaksi, jolloin se oli menehtynyt äkillisesti.

ee. Pokaalirohmu oli peräisin hyvin menestyneestä suvusta, se on pullollaan vaikka minkä lajin taitajia, joten tästäkin tammasta odotettiin paljon. Ensimmäisenä Pokaalirohmua alettiin näkemään valjakkokisoissa noviiseissa luokissa, joissa se pärjäsi todella hyvin, ottaen peräti pari tärkeää voittoa matkaansa. Ratsukoulutuksen jälkeen mukaan tulivat vielä koulu- ja estekilpailut helppo A ja 90cm tasoilla, puhumattakaan niistä muutamista kenttäkilpailuista joissa tammalla startattiin hyvällä menestyksellä. Kaikissa kisaamissaan lajeissa Pokaalirohmu menestyi odotetusti, jonka myötä se palkittiin myös yhtenä vuotena vuoden kisahevoseksi. Luonteeltaan tamma oli innokas ja kaikkien kanssa toimeen tuleva persoona, joskin selästä se vaati hieman jämäkkyyttä, sillä sen keskittymiskyky ei aina päätä huimannut etenkään kisatilanteissa. Pokaalirohmulla oli kaunis lihaksikas rakenne, väritykseltään se oli merkitön rautias ja säkäkorkeutta se omasi tasan 160cm. Kilpauransa jälkeen tamma myytiin hyvään hintaan jalostushevoseksi, jonka myötä se sai uudessa kodissa neljä kaunista jälkeläistä. Kaksi näistä jälkeläisistä menestyi myöhemmiten emänsä tavoin kilparadoilla, kahdesta ei sen sijaan sen koomin mitään kuulunut. Pokaalirohmun poismeno on hieman hämärän peitossa, todennäköisesti se on laitettu pois päiviltä viimeisen varsansa saatuaan vajaan 20 vuoden iässä.

Jälkeläiset

s. 01.11.2016, t. Mörkövaaran Kettutyttö (e. Metsänhaltija) omistaja: VP
s. 01.01.2017, t. Mörkövaaran Viima (e. Vinhapolkka) omistaja: Hapero
s. 25.07.2017, t. Mörkövaaran Kettukarkki (e. Pilvenpisara) omistaja: Tuulia T.

Kisakalenteri - sijoituksia KRJ 42, ERJ 42, KERJ 44, VVJ 42, VSR 5 kpl

01.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/40
01.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/40
01.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 05/40
02.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
03.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/40
04.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/40
06.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/40
07.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/40
07.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
09.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
13.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/40
15.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/40
17.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/40
20.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/40
21.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
23.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/40
23.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/40
24.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/40
25.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/40
25.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/40
26.11.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 05/40
01.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/40
01.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/22
03.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/22
04.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/22
05.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/40
06.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
06.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/22
07.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/22
08.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/40
11.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/30
11.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/22
12.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/22
13.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/22
13.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/22
14.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/22
15.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/30
15.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/30
16.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/22
18.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/22
19.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/30
20.12.16, KRJ (kutsu), Vaativa B, 01/30

04.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 05/33
05.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 03/33
05.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/22
08.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 04/22
10.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 01/30
11.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 03/29
13.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 01/25
13.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 03/36
14.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 02/25
15.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 04/36
16.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 03/30
16.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 02/25
19.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/23
21.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 04/42
22.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 01/42
23.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 04/24
23.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/27
27.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 03/24
29.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/27
30.11.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 01/24
01.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 02/11
29.10.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/30
01.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/29
03.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/28
04.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/40
05.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/29
05.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/30
06.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/28
06.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/28
06.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/30
06.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/40
08.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/28
08.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/28
09.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/28
09.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 05/40
10.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/28
10.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/30
11.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/40
11.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/18
12.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/18
14.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/18
15.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/18
16.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/18
18.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 05/29
19.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/40
20.11.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/18
06.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/30
09.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 05/30
10.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 05/30
10.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/30
10.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/30
11.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/30
13.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 05/30
13.12.16, ERJ (kutsu), 100cm, 05/30
14.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/30
15.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/30
16.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 02/30
16.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 04/30
18.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 05/30
19.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/30
22.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 03/29
27.12.16, ERJ (kutsu), 110cm, 01/29
30.11.17, ERJ CUP (kutsu), 100cm, 12/148

02.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 05/30
02.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/08
03.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 01/50
03.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/08
05.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 01/40
06.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 03/40
06.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/08
07.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 01/11
07.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 01/08
09.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 05/40
10.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 05/50
12.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 04/23
12.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 04/26
13.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 01/26
14.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/26
17.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa koulukoe, 05/26
17.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/26
19.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa tarkkuuskoe, 02/23
22.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa kouluekoe, 03/30
27.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa kouluekoe, 03/30
30.12.16, VVJ (kutsu), Vaativa kouluekoe, 02/30
22.10.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/32
23.10.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/32
05.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/30
06.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
07.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/20
07.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
09.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
10.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
10.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
10.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
11.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 04/40
12.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/40
13.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/30
15.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/23
16.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
17.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 04/40
17.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
17.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
18.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 04/30
19.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
21.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
22.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/23
23.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/23
24.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
24.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
25.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/23
26.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
28.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
29.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/23
29.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
29.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
30.11.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
02.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/30
03.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
04.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
12.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
13.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
14.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/30
15.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 05/30
16.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 03/30
19.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 02/30
22.12.16, KERJ (kutsu), CIC1, 01/30
31.07.17, KERJ CUP (kutsu), CIC1, 07/72
30.10.17, KERJ CUP (kutsu), CIC1, 02/51

31.10.16, VSR CUP (kutsu), Vaativa yhdist, 03/12
31.12.16, VSR CUP (kutsu), CIC1, 04/76
31.01.17, VSR CUP (kutsu), Vaativa yhdist, 01/07
28.02.17, VSR CUP (kutsu), Vaativa B, 04/93
31.03.17, VSR CUP (kutsu), CIC1, 01/76

Valmennukset ja päiväkirja

00.00.0000
Päiväkirjamerkintö.

00.00.0000
Päiväkirjamerkintö.

00.00.0000
Päiväkirjamerkintö.